• darkblurbg
  Sanitas Facilities
  Bij Sanitas Facilities bent u aan het juiste adres om op basis van uw behoefte al uw facilities onder één dak te regelen, dat deze deskundig beheerd en gecontroleerd worden.
 • darkblurbg
  Sanitas Facilities
  Sanitas Facilities is er om uw organisatie volledig te ondersteunen bij uw facilitaire uitdagingen.
 • darkblurbg
  Sanitas Facilities
  Sanitas Facilities uw regisseur in de facilitaire dienstverlening.
 • darkblurbg
  Sanitas Facilities
  Sanitas Facilities biedt voor elk facilitair vraagstuk de beste oplossing.

Facility Management

Facility Management houdt zich bezig met besturen en beheersen van de ondersteunende activiteiten ten behoeve van de core business en overige ondersteunende activiteiten van een organisatie. Het betreft ondersteunende activiteiten die nodig zijn zowel op het strategische niveau van de organisatie om haar doelstellingen te kunnen realiseren als op operationeel niveau betreft het beheer en gebruik van facilitaire voorzieningen.

Door de bundeling van uw contracten in facility management, door de analysering van uw facilitaire diensten binnen uw organisatie kunnen wij voor u een verbetervoorstel opstellen met een marktconform pakket. Dit levert u gegarandeerde besparingen op en kunt u daardoor een optimaal facilitair pakket bewerkstelligen wat vervolgens gecontroleerd en beheerd wordt of de contractuele afspraken juist nagekomen worden.